Foto: Instagram

Lejla Filipović ima sina iz prvog braka: Pogledajte u kakvim je odnosima s očuhom Tarikom

Autor: Dnevno.ba

Poznati bosanskohercegovački i hrvatski glumac i voditelj Tarik Filipović na Instagramu je posvetio objavu posinku Dini povodom njegova 21. rođendana.

Posvetio mu je novu fotografiju povodom posebnog dana. Naime, Dino slavi 21. rođendan, a Tarik mu je putem društvenih mreža poželio sve najbolje.

“Momčino moja, sada si punoljetan u svakom kutku majčice nam Zemlje. Sada u život odraslih s osmijehom. Samo mi budi zdrav i zadovoljan. Kao i voda, svatko nađe svoj put. I zato – furaj mali. Tatin veliki”, napisao je voditelj.

Fotografiju s Dinom podijelila je i njegova mama Lejla Filipović. ”Danas je ovaj mladić napunio 21 godinu, a meni se čini kao da sam ga jučer rodila. Samo neka si zdrav, sretan i neka te Bog čuva. Sretan rođendan, mamino”, napisala je.

Sudjelovala u showu

Inače, Lejla iz prvog braka s Dadom Majolijem ima sina Dinu, kojeg Tarik odgaja kao vlastito dijete, dok je s njim dobila još jednog sina Armana 2008. godine.

Ona je proljetos nastupala u popularnom HRT-ovom showu “Zvijezde pjevaju”, što je izazvalo kontroverze u javnosti. Lejla je naime nakon glasovanja publike i žirija ispala, što ni njoj niti Tariku nije dobo “palo”.

“Lavovi o miševima nikad ne govore, a miševi o lavovima svaki dan”, objavio je Tarik tada na Instagramu. Javnost je komentirala događaj, ali većina je zadržala stav kako je u natječanju sve legitimno te da svatko “ima pravo” na ispadanje.

Skandalozna izjava Tarika Filipovića, iznio teške optužbe na račun Hrvatske

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI