Foto: Duje Klarić/Cropix

Mate Bulić raspametio Hrvate: Thompsonov koncert u Imotskom bit će tek jedan u nizu

Autor: Dnevno.ba

Ostalo je tek nešto malo više od mjesec dana do spektakularnog koncerta “Imotski ne zaboravi”, koji će na jednom mjestu okupiti velikane hrvatske glazbene scene, Marka Perkovića Thompsona, Dražena Zečića i Matu Bulića.

Ovaj koncert izazvao je ogroman interes javnosti. A razlog tome je povratak Marka Perkovića Thompsona nakon duže pauze.

Na Stadionu Gospin Dolac okupit će se preko 20 tisuća ljudi. Iako je koncert u samo 48 sati od objave datuma rasprodan, pomama za kartama još uvijek ne jenjava, a neki još uvijek žive u nadi da je ovo samo jedan u nizu koncerata koji će glazbene legende održati u ljetnom periodu.

“Što se tiče karata tu je zaslužan Marko zbog povrata i treba biti iskren 90 posto euforije je zbog Marka. Bog mu dao zdravlja, njemu i njegovoj obitelji i da mu da snage da se uspije vratiti na koncerte i da ih radi sa bendom kako samo on može napraviti”, rekao je Zečić.

Dodao je kako mu je velika čast što će s Matom i Markom biti na tom koncertu i što ga je organizator pozvao. “Brzo smo se dogovorili i nije bilo nikakvih problema”, rekao je, prenosi Dnevno.

Nije posljednji koncert

Dražen se osvrnuo i na pomamu koja je zavladala za ulaznicama. “Imamo problem s kartama, meni se organizatori više ne javljaju na telefon jer znaju da ću nešto pitat i molit za nekoga. Tako je meni i moj dragi brat Mate poslao svoga čovjeka da mu ja nađem karte, ne znam kako ću ja ako on ne može”, kazao je.

Našalio se s kolegom. “Mate drugi put ja ću dati svojoj majci broj pa će te ona pitat dvi karte pa je ti odbij pa ćeš vidit kako je meni”, rekao je Dražen. Podsjetimo, bit će ovo prvi Thompsonov izlazak na pozornicu nakon dvoje godine glazbene pauze. “Ja moram reći da je moj kum Ante imao operaciju koja je jako uspjela to me raduje i nekako je sve to napravilo mirniju atmosferu”, rekao je Bulić.

Mate Bulić otkrio zdravstveno stanje Thompsonova sina: ‘Kum Ante imao je operaciju’

I Thompsonova kuma Matu iznenadila je brzina kojom su ulaznice nestale. “Ja nisam uopće sumnjao ali samo nisam znao da će to otići za dan ali evo. “, kazao je. Dodaje kako je ovo tek jedan u nizu koncerata. “Treba se pokazati što hrvatska glazbena scena može napraviti. I sve je na mjestu, nek se prave dobre stvari, nek se prave dobre zabave, nek se prave dobre akcije za koje će ljudi reći da je to dobro”, zaključio je.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI