Foto: Unsplash

Mislila je da ju suprug vara, al ono što je otkrila bilo je sto puta gore: Odmah ga je prijavila

Autor: Dnevno.ba

Mlada Australka iz Melbournea, zaručnica 34-godišnjeg stolara i majka dvoje djece, ostala je u šoku nakon što je otkrila zastrašujuću istinu o svom partneru, izvještava Guardian.

Sve je počelo sumnjama da je njen nevjenčani suprug nevjeran, što ju je navelo da istraži njegove privatne stvari.

Kada se logirala na njegov račun elektronske pošte, uvjerena da će pronaći dokaze o prevari, naišla je na nešto daleko gore.

Sve prijavila policiji

Na snimkama koje je pronašla, vidljivo je kako ju suprug siluje dok spava. Na nekim snimkama maltretiranje traje nekoliko sekundi, dok jedna traje čak 12 minuta. U trenutku otkrića, mlada žena se onesvijestila od šoka.

Bez oklijevanja, prijavila je supruga policiji, sačuvala snimke kao dokaz, koje je on, u svojoj nesmotrenosti, slao s privatnog na poslovni račun.

Suočen s nepobitnim dokazima, muškarac je priznao krivicu za tri točke optužnice: dva silovanja i jedan seksualni napad. Na policiji je priznao da je svoju zaručnicu seksualno iskoristio, bez njenog znanja, čak 21 put.

Žena je duboko zgrožena i osjeća se izdano i iskorišteno. Isfrustrirana je što nije ranije prepoznala znakove zlostavljanja. Osjećaj poniženja i sramote dodatno pogoršava njeno stanje. Ovaj užasan slučaj naglašava važnost osvještavanja i prepoznavanja znakova zlostavljanja u partnerskim odnosima.

Uzela lažnog mladoženju kako bi bivšeg napravila ljubomornim, ljudi van sebe: ‘To se zove zaplet’

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI