Marko Todorov/Cropix

Nakon razvoda od Mate Rimca, lijepa Katarina bi mogla dobiti poštenu lovu

Autor: Dnevno.ba

Jučer je kao bomba odjeknula vijest o krahu braka između Katarine Lovrić i  hercgovačkog poduzetnika Mate Rimca. Naime, kako je još jučer doznao Index, izvori bliski poduzetniku potvrdili su da je došlo do razvoda nakon tri godine braka.

Što je točno kulminiralo ovakvom kraju, nitko ne zna, a sudeći po činjenici da nitko od Mati bliskih izvora ne želi niti zucnuti o njegovim privatnim stvarima, situacija će takva i ostati. No, s obzirom na to da je u pitanju “hercegovački Elon Musk”, na društvenim mrežama već su počele kružiti priče o udjelu koji će Katarina dobiti rastavom.

Naime, kada je riječ o Rimčevu poslovnom carstvu, riječ je i o milijunima, bez obzira na činjenicu da se iz analize poslovanja najvažnijih Rimčevih kompanija u 2023. godini – Rimac Technology, Bugatti Rimac te Rimac Group vidi da su sve tri poslovale s gubitkom i podizale prosječne plaće dosta iznad razine opće inflacije. Kumulativno gledano, prihodi sve tri kompanije iznosili su 259,16 milijuna eura, a ostvarili su ukupni gubitak od 89,83 milijuna eura. U sve tri kompanije Rimčeva sustava u 2023. godini radilo je 1711 zaposlenika, pisao je u svibnju Jutarnji list.


Foto: Marko Todorov / CROPIX

Nitko nije ni slutio

Da će njihova ljubavna priča završiti razvodom, nitko se nije mogao nadati. Naime, na svim fotografijama izgledali su ludo zaljubljeni, a takvi su se pojavili i na dodjeli nagrada za EY poduzetnika godina, koji je održan u Laubi. Nagrada EY Poduzetnik godine sastavni je dio korporativne strategije tvrtke EY, a cilj izbora, koji je potekao u SAD-u prije 28 godina, promicanje je poduzetništva, odnosno promoviranje dostignuća najboljih svjetskih poduzetnika. Katarina je Matu pratila i na drugim važnim događajima, a on je još prije tri mjeseca pokazao koliko mu je do Katarine stalo.

Naime, tad se Mate na Facebooku da je konačno nabavio automobil Rimac Nevera koji će on voziti, a na sjedalima su se mogle vidjeti oznake K8 i M8, početna slova njihovih imena. K8 se izgovara isto kao i engleska verzija Katarininog imena.

Foto: Facebook

 

Podsjetimo, par se vjenčao u srpnju 2021. godine u Splitu na privatnoj ceremoniji. Raskošno vjenčanje održano je u Villi Dalmacija, a vjenčanju su prisustvovali samo paru bliski ljudi. U srpnju iste godine imali su crkveno vjenčanje u okolici Livna, njihovog rodnog mjesta.

Nakon crkvene ceremonije zaputili su se na svadbeno slavlje u žutoj Neveri. Prvi ples odsvirao im je Momčilo Bajagić Bajaga, a riječ je bila o pjesmi “Bademi i so”, a sviralo im je i Zabranjeno pušenje. Mladenka je, prije odlaska u crkvu, bacala jabuku preko kuće, a dan nakon svadbe se, po starom dobrom običaju, okretao vol od 800 kilograma.

Tata Mate Rimca osuđen na zatvorsku kaznu: Evo što mu stavljaju na teret

“Neki će reći: “Zamisli, svadba bez janjetine i pršuta!”. No, mi smo imali izvrstan vegetarijanski jelovnik za koji se pobrinuo Ivica Bućan. Guštali smo uz domaću i stranu glazbu, a prvog plesa i bacanja buketa od crvenih ruža, za koji sam se odlučila još u osnovnoj školi popunjavajući leksikon, nije bilo. Bila je to mala fešta s nama dragim ljudima, u krugu najuže familije i uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Najteže nam je bilo to što smo sa zabavom morali završiti već u 22 sata”, rekla je tada za Gloriju Katarina.

 

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI