Foto: Duje Klaric/ CROPIX

Ovo će odjeknuti! Thompsona sin Ante nagovorio da se konačno vrati koncertima: Sprema se i album

Autor: Dnevno.ba

Vijest da će Marko Perković Thompson nakon dvije godine imati nastup u Hrvatskoj oduševila je njegove obožavatelje. Međutim, sada je otkriveno tko je nagovorio jednog od najomiljenijih hrvatskih pjevača na veliki povratak.

“Nekoliko mjeseci ga je sin nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učinit. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela, Thompson odazvao da bude gost s par pjesama u Imotskom”, potvrdili su iz menadžmenta Marka Perkovića Thompsona za 24 sata.

Podsjetimo, pjevač će s Matom Bulićem i Draženom Zečićem nastupiti 6. kolovoza na obnovljenom stadionu Gospin dolac. Međutim, Thompsonov tim naglašava kako ovo nije njegov povratnički koncert.

Foto: Duje Klarić/Cropix

Sprema se i album

“Nije, zato što on nikad nije ni otišao”, rekli su iz tima. Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Kako doznaje 24 sata, pjevač sad radi na novom album, na što su ga najviše potaknuli obitelj i prijatelji.

Podsjetimo, krsni kum Thompsonovom sinu Anti Mihaelu je Bulić. Pjevači su se poznavali godinama, ali suradnja na pjesmi ”Lijepa li si” njihovo prijateljstvo je pretvorila u kumstvo.

Thompson je ovaj hit posvetio poginulim hrvatskim braniteljima: ‘Najtužnija pjesma, a tako je lijepa’

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI