Goran Mehkek/Cropix

Škoro o Thompsonu: ‘Nadam da će mu Bog dati snage da može nastaviti raditi svoj posao’

Autor: Dnevno.ba

Vijest kako će Marko Perković Thompson ponovno stati na pozornicu i zapjevati svoje hitove oduševila je brojne obožavatelje ovog pjevača. Mnogi s nestrpljenjem iščekuju rasprodani koncert Imotski ne zaboravi, na kojemu će zapjevati kao gost.

Thompsonov kum Miroslav Škoro otkrio je kako su se čuli prije nekoliko tjedana i da su razgovarali o nekoj pjesmi, čime je dao naslutiti kako bi i ova dva poznata kuma mogli ponovno zajedno gledati na pozornici.

”Razgovarali smo o nekoj pjesmi prije nekoliko tjedana. Čujte, njega je snašla jedna velika tuga i to što se dogodilo bi svakoga od nas izulo iz cipela. Ja se nadam da će mu Bog dati snage da može nastaviti raditi svoj posao u kojem je jako dobar”, rekao je Škoro za In magazin.

Thompson
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Sinu dao obećanje

Podsjetimo, Thompson će u društvu Mate Bulića i Dražena Zečića na Gospinom dolcu zapjevati 6. kolovoza ove godine. Ulaznice za koncert u Imotskom bile su puštene u prodaju u petak 24. svibnja, a ulaznice u zoni VIP 1 bile su rasprodane nakon svega 18 minuta.

Te su ulaznice koštale 60 eura isto kao i ulaznice za Vip zonu 2. Cijene ulaznica bile su u rasponu od 30 do 60 eura. Krenule su u prodaju u petak u 12 sati, a u nedjelju ujutro već su sve nestale.

“Nekoliko mjeseci ga je sin nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela, Thompson odazvao da bude gost s par pjesama u Imotskom”, potvrdili su iz menadžmenta Marka Perkovića Thompsona.

Mate Bulić objavio fotografiju s Thompsonom i obećao spektakl: ‘Ostalo je još malo karata’

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI