Foto: Facebook

Teški dani za obitelj Rimac: Nakon što je osuđen otac, stigla loša vijest i za sina Matu

Autor: Dnevno.ba

Mate Rimac i lijepa Hercegovka Katarina Lovrić razveli su se nakon samo tri godine braka, doznaje Index. Ta je informacija novinarima Indexa potvrđena iz nekoliko izvora bliskih poduzetniku.

“Ne komentiram privatni život zaposlenika firme”, rekla je za Index kratko Marta Longin iz njegove tvrtke, Rimac Automobili.

Podsjetimo, par se vjenčao u srpnju 2021. godine u Splitu na privatnoj ceremoniji. Raskošno vjenčanje održano je u Villi Dalmacija, a vjenčanju su prisustvovali samo paru bliski ljudi. U srpnju iste godine imali su crkveno vjenčanje u okolici Livna, njihovog rodnog mjesta.

Običaji su običaji

Nakon crkvene ceremonije zaputili su se na svadbeno slavlje u žutoj Neveri. Prvi ples odsvirao im je Momčilo Bajagić Bajaga, a riječ je bila o pjesmi “Bademi i so”, a sviralo im je i Zabranjeno pušenje. Mladenka je, prije odlaska u crkvu, bacala jabuku preko kuće, a dan nakon svadbe se, po starom dobrom običaju, okretao vol od 800 kilograma.

Zaruke su pak pale godinu dana ranije: “Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu odličnu spontanu zabavu smo imali – sve vas volim! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od ovih koje su prošle”, napisao je tad Mate uz fotografiju njih dvoje staru 15 godina i fotografiju sa zaruka.

Katarina je kao i Mate porijeklom iz Livna u Bosni i Hercegovini, a studirala je marketing na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu.

Foto: Facebook

Loši dani za obitelj

Podsjetimo, Ivan Rimac, otac Mate Rimca, osuđen je na tri godine bezuvjetnog zatvora zbog zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju. Rimcu se sudilo po optužnici iz srpnja 2013. godine, a nepravomoćna presuda donesena je 24. listopada 2023. godine te otpremljena strankama 21. prosinca prošle godine. Prema neslužbenim izvorima, on je već otišao u BiH.

Tata Mate Rimca osuđen na zatvorsku kaznu: Evo što mu stavljaju na teret

Osuđen je za izvlačenje novca iz tvrtke Slavonije DI iz Slavonskog Broda, koja se bavi preradom drva.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI