AP Photo/Andy Wong/Guliver Image

Đoković pobjesnio tijekom meča, nije se mogao suzdržati: ‘Izbacite ovog čovjeka’

Autor: Dnevno.ba

Srpski teniski as Novak Đoković odlučio je nastupiti na ovogodišnjem Wimbledonu unatoč brojnim izazovima i ozljedama koje su ga pratile ove godine. U drugom kolu turnira susreo se s Britancem Jacobom Fearnleyjem, pobIjedivši ga i osiguravši prolazak u treće kolo.

Tijekom meča, Đoković je doživio uspone i padove. Međutim, jedan gledatelj na tribinama u plavoj majici izazvao je njegovu frustraciju neto dobacivanjem, što je natjeralo Đokovića da se požali na njega.

Srpski tenisač je nakon izgubljenog trećeg seta ima pritužbu na navijača u plavoj majici, koji mu je nešto dobacio, reagiralo je i osiguranje, a Đoković se nakon toga više nije obazirao na tog nepristojnog navijača, već je nastavio meč.

Nisu ga izbacili

Supervizor turnira je isto bio tu i poslušao je Novakovu poruku ‘Onaj momak, tamo’. Đoković je uperio prstom prema jednoj osobi na tribinama i uz komešanje u tom dijelu stadiona pažnja svih u gledalištu bila je uperena prema prostoru iza klupe.

Iako su nadležni reagirali gledatelj je ipak ostao na tribini, pa je Novak usred četvrtog seta upitao suca: “Zašto ovaj čovjek nije izbačen”, no ipak je nastavio meč i na kraju dobio britanskog tenisača.

Bomba s Poljuda, Perišić bi mogao otići iz Hajduka: Ovo se nikako neće svidjeti navijačima

Đoković je na kraju slavio s 3:1 u setovima protiv Jacoba Fearnleyja i izborio nastup u trećem kolu Wimbledona, a tamo će ga čekati Australac Aleksej Popyrin.

 

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI