Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Modrić odlučio je li sinoć bila njegova zadnja utakmica za Hrvatsku: Cijela zemlja čekala je odgovor

Autor: Dnevno.ba

Sinoćnja utakmica Hrvatske protiv Italije na Euru u Njemačkoj posebno teško je pala Luki Modriću, koji je emotivno bio utučen nakon susreta. Od suza nije mogao ni pričati. Gol koji su talijani zabili u sudačkoj nadoknadi i to u zadnjoj minuti utakmice Vatrene je ostavio u nevjerici.

Kamere su zabilježile njegovu tugu i šok. Hrvatska je tako gotovo sigurno ispala s EP-a.

Jasno, u takvom raspletu večeri ništa Modrića nije utješilo što je golom koji je postigao protiv Italije postao najstariji strijelac u povijesti Eura ni što je proglašen igračem utakmice.

Screenshot: HRT

U suzama davao izjavu

Gotovo u suzama je davao izjavu za HRT, odgovarao je na pitanja, ali ne i na ono posljednje: “Je li njegov 178. nastup za Hrvatsku ujedno posljednji?”

No, dok je novinaru HRT-a na to samo kratko rekao da ne bi sada o tome, nešto kasnije, kada su mu isto pitanje postavili španjolski novinari, bio je daleko rječitiji:

“Moram se odmoriti i vidjeti što će se dogoditi u budućnosti. Moram vidjeti što ću odlučiti. Vidjeti to sam sa sobom, sa svojom obitelji. Teško je to, volim Hrvatsku, volim igrati za reprezentaciju, ali još ne mogu odlučiti.”, rekao je.

Dalić otkrio ostaje li na čelu reprezentacije: ‘Vi što imate figu u džepu, vama na dušu’

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI