Foto: TOM DUBRAVEC Cropix

Pogledajte kako Zlatko Dalić ponosno pjeva Thompsonovu ‘Lijepa li si’ uoči Eura

Autor: Dnevno.ba

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić uoči Europskog prvenstva zapjevao je s klapom “Sveti Juraj” domoljubnu pjesmu.

 

Hrvatska nacija željno iščekuje početak Europskog prvenstva na kojem će bodriti Vatrene. Prvu utakmicu Hrvatska igra protiv Španjolske 15. lipnja, zatim će se Vatreni suočiti s Albanijom 19. lipnja te Italijom 24. lipnja.

Kao priprema za europsku smotra Ministarstvo obrane je objavilo na Facebooku snimku klape “Sveti Juraj” i izbornika Dalića kako pjevaju Thompsonovu pjesmu “Lijepa li si”. “Uoči UEFA EURO 2024 poslušajte hrvatskog izbornika Zlatka Dalića i klapu HRM-a “Sveti Juraj” u izvedbi pjesme ‘Lijepa li si’! Sretno, Vatreni”, poručili su.

Hrvatske nogometaše prije Eura čeka još jedna prijateljska utakmica, protiv Portugala u subotu, 8. lipnja. Podsjetimo, u srijedu su Vatreni posjetili Svetog Oca u Vatikanu.

Papa dobio hrvatski dres

Na audijenciji je predsjednik Hrvatskoga nogometnog saveza Marijan Kustić Svetom Ocu darovao dres hrvatske reprezentacije s imenom Franjo i brojem jedan i prigodnu nogometnu loptu.

Papa Franjo primio hrvatske nogometaše i udijelio im blagoslov: Naglasio je važnost zajedništva

Prije samog prijema, naši reprezentativci su prošetali Rimom i potom se fotografirali ispred groba sv. Ivana Pavla II., i to na 21. obljetnicu početka njegovoga 100. apostolskog putovanja na kojem je bio pohodio Rijeku, Dubrovnik, Osijek i Zadar.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI