Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Razočarani Modrić u suzama poručio: ‘Na nama se pokazalo da je nogomet okrutan’

Autor: Dnevno.ba

U posljednjem trećem kolu skupine B na EURU hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala 1:1 protiv Italije što će izabranike Zlatka Dalića vrlo vjerojatno udaljiti od osmine finala prvenstva.

Tužan i razočaran je nakon remija i kapetan Vatrenih Luka Modrić. U suzama je rekao da je nogomet nekad okrutan. “Što je tu je. Ne znam gdje je sudac našao osam minuta produžetka”, kazao je.

Dodao je kako ako trebaš pasti da je ovo najbolji način da padneš. “Nije neka utjeha. Nismo sumnjali u navijače, znali smo da su iza nas. Uvijek su tu, hvala im”, dodao je.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Hoće li otići?

Svojim izrazima lica kapetan je pokazao koliko mu je žao što Hrvatska vjerojatno ne ide u drugi krug. Cijelo vrijeme je plakao i svladale su ga emocije unatoč svemu što je osvojio do sada.

“Teoretski možemo, proći, ali nam se nikad ništa nije poklopilo. Prošlu utakmicu u 95., sad u 98. minuti. Na nama se pokazalo da je nogomet okrutan. Vidjet ćemo je li vrijeme za oproštaj, nije sad za tu priču”, rekao je Modrić za HRT.


Na fotografiji: tuga hrvatskih igraca nakon utakmice, Luka Modric, Andrej Kramaric, Ivan Perisic.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Viralna snimka s konferencije

No čini se da ga je ipak malo oraspoložio talijanski novinar na konferenciji za medije. I snimka je postala viralna, jer je BBC snimku njegovog pitanja, točnije ode Modriću, te odgovor hrvatske legende na to objavio pod opisom “ovo je doista prekrasan trenutak s konferencije za medije nakon utakmice”:

“Dobra večer od talijanskog novinara. Želim vam zahvaliti na svemu što ste pokazali ne samo večeras, nego tijekom cijele karijere. Još jednom ste napustili teren kao igrač vrhunske klase. Promašili ste penal, ali odmah zatim i zabili. Želim da se nikada ne umirovite jer ste jedan od najboljih igrača koje sam komentirao. Hvala vam.”

Nakon toga je slijedio pljesak novinara i Modrićev odgovor: “Grazie. Hvala vam iz dubine srca na ovako krasnim riječima. I ja bih volio zauvijek igrati nogomet, ali doći će vrijeme kada ću morati objesiti kopačke o klin. Još ću igrati, ne znam koliko, ali hvala Vam na divnim riječima.”

Naime, post koji je BBC objavio na X-u pola sata poslije ponoći već do zore ima više od milijun pregleda, sigurno jedan od onih koji će se komentirati…

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI