Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Milanović ide po novi predsjednički mandat, otkrio svoje adute: ‘Imam najviše znanja i iskustva’

Autor: Dnevno.ba

Zoran Milanović, predsjednik RH, riješio je dilemu i potvrdio novinarima da će se kandidirati za novi predsjednički mandat.

“Očekujem podršku SDP-a, da me ne pokradu. Imam najviše znanja i iskustva od svih kandidata”, rekao je Zoran Milanović najavivši tako svoju kandidaturu na izborima za predsjednika republike i otišao.

Dodao da ima najviše znanja i iskustva od svih mogućih kandidata. “To nikada nije presudno, ali to su moji aduti”, rekao je prije nego je napustio konferenciju za medije.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Nije dozvolio pitanja

Nije novinarima dopustio pitanja niti je htio govoriti o nekoj drugoj temi, pa ni o odluci Povjerenstva. Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo je predmet protiv Zorana Milanovića zbog leta državnim zrakoplovom u Leipzig na utakmicu hrvatske reprezentacije.

Milanović je, osim svojih suradnika, na utakmicu poveo i suprugu Sanju Musić Milanović. Povjerenstvo je predmet otvorilo nakon što im je stigla prijava. Poručili su da će ispitati sve relevantne činjenice i okolnosti. Od Milanovića će zatražiti očitovanje ako utvrde da postoje pretpostavke za daljnje vođenje postupka.

Milanović: Hrvate i Srbe nije spajala vjekovna mržnja, istina je puno drukčija

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI