Foto: Instagram

Strašno nevrijeme potopilo Beograd: Nastao totalni kolaps na ulicama, ljude izvlačili iz automobila

Autor: Dnevno.ba

Snažno nevrijeme jučer navečer zadesilo je susjednu Srbiju, točnije Beograd. Vodena bujica izazvala je potpuni kaos na cestama, poplavilo je nekoliko zgrada.

Kao što se može vidjeti na snimkama koje kruže društvenim mrežama poplavljene su zgrade, blokirani podzemni prolazi, a najgore je bilo na Autokomandi, gdje su ljude izvlačili iz poplavljenih automobila.

Na Autokomandi je poplavljen jedan noćni klub, a na snimci se mogu vidjeti mladi ljudi koji u vodi do listova pokušavaju izaći van iz kluba, a nova količina vode se slijeva niz stepenice.

Apokaliptično

Voda se od jutros znatno povukla, promet se unormalio, ali uz upozorenje na oprez jer još mjestimice ima manjih jezerca vode.

 

U nevremenu je, između ostalog, stradala i trgovina mlade modne dizajnerice.

“Jedna potresna i tužna priča večeras sa Autokomande, jedna naša sugrađanka, mlada modna dizajnerica, uložila je sav svoj trud i znanje i ljubav prema modi, da bi izgradila svoj brend, nedavno je uspela skupiti novac i da otvori butik, ali je večeras doživjela, blago je reći šok, kada je vidjela da je poplava odnijela cijeli njezin trud”, stoji u opisu videa.

Još uvijek nije poznato kolika je materijalna šteta nastala tijekom ovog nevremena.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI