Foto: Centralna banka BiH

Za lipanjske isplate naknada neratnim invalidima i civilnim žrtvama rata izvdvojeno 24 milijuna KM

Autor: FENA

Za isplatu neratnih invalidnina i naknada po osnovu ostvarenih prava civilnih žrtava rata osigurana su sredstva u ukupnom iznosu od 24.146.729,14 KM, od čega za neratne invalidnine 21.910.326,12 KM, a za isplatu neratnih invalidnina 2.236.403,02 KM isplata naknada civilnim žrtvama rata za mjesec lipanj 2024.

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike ostaje predano nastojanju da sva sredstva budu raspodijeljena pravodobno i transparentno, čime potvrđujemo opredijeljenost da vlastitim snagama i uz podršku svih pojedinaca i organizacija unaprijedimo kvalitetu života naših građana. koji doprinose tim nastojanjima, te nastavljamo raditi na daljnjem unapređenju sustava socijalne zaštite u Federaciji.

Foto: FENA

‘Podržavamo i unapređujemo dobrobit svih društvenih kategorija u FBiH’

U skladu s našim nepokolebljivim opredjeljenjem da podržavamo i unapređujemo dobrobit svih društvenih kategorija u Federaciji, iz mjeseca u mjesec nastojimo sve naše narudžbe izvršiti u rokovima koje smo obećali našim korisnicima, kako bi oni imali datum do kojeg vezat će dolazak svojih naknada, priopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.

Umirovljenici širom FBIH potpisuju peticiju, očajni su: Traže izmjene Zakona o MIO

Autor: FENA

ZADNJE VIJESTI